Amiko A3 – un super receptor XBMC de la FULAN

Mai vechile noastre cunostinte de la FULAN au decis acum aproape doi ani sa faca saltul la nivelul urmator, receiverul satelit cu mediaplayer XBMC Spark2. Asa cum ii cunoastem, competenti si harnici, s-au dedicat din plin si am sosit la momentul mult asteptat… avanpremiera primului nsscut din noua familie: Amiko A3. Denumirea comerciala a lui Spark 2 este Amiko A3, dupa mine, un moment special pentru Fulan, pentru ca arata de la bun inceput ca firma a iesit din anonimatul puzderiei de fabricanti chinezi si isi afirma pozitia de lider intr-o competitie cu marile nume sud-coreene din domeniu.
Noul Amiko A3 este construit pe o platforma ARM A9 un dual core de 1,5G Hz cu 1 Gb RAM si 8 Gb Flash, asa cum ii sta bine unui receptor de top din aceasta clasa! Amiko A3 este un eveniment pentru ca in spatele sau se gaseste o firma ale carei prestatii soft sunt excelente si probate indelung atat la Alien cat si la Amiko. Prima versiune comerciala urmeaza sa fie lansata in aceasta vara si inca se lucreaza la cizelarea softului care echipeaza aparatul.
Despre rezultatele primelor teste pe care le-am efectuat cu Amiko A3, despre cum arata meniurile si despre facilitatile deosebite oferite aflati mai multe in numarul 3/2014 al revistei Info Satelit.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 09 Iunie 2014
Număr revistă: 
Categorie: