Amiko Multitraker - un aparat modern pentru reglaj

Amiko Multitraker

Ca vechi hobbyst al sculelor electronice, aparitia unui nou signal finder nu m-a lasat indiferent. Am mai scris în paginile revistei despre doua modele, primul pe care mi

l-am cumparat cu ani în urma, un WS-906 signal finder satelit, functional si azi si evident subutilizat de catre un amator ca mine, si de curând am scris despre Amiko X-Finder - un aparat complet, cu pretentii, care acopera întreaga gama de semnal: DVB-S2, DVB-T2 si DVB-C. Subiectul pare acoperit total daca exceptam pretul, pentru ca X-Finder se adreseaza profesionistilor si are un pret pe masura. Daca sunteti hobbyst sau profesionist la începuturi si nu va puteti permite un X-Finder, iata ca tot Amiko vine si ne propune o solutie accesibila: Amiko Multitracker, un satfinder care acopera întreaga gama de semnale actuale DVB-S2, DVB-T2 si DVB-C dar reuseste sa fie si accesibil ca pret.

Simplitatea este cuvântul de ordine! Usor de manipulat, cu o forma ergonomica, butoane mari, usor accesibile si un ecran color (cam mic, ce-i drept) cu rezolutie de 320*240, suficienta pentru reglaj de semnal si datorita dimensiunii caracterelor si usor de citit. Evident ca orice satfinder la lumina zilei este dificil de utilizat, dar ecranul are un reglaj de luminozitate care ajuta mult.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 04 Iunie 2016
Număr revistă: 
Categorie: