Concurs Info Satelit

Povesteste-ne cea mai interesanta experienta in domeniul receptiei prin satelit si poti castiga un receptor Optibox Gekko HD!

Revista Info Satelit organizeaza un concurs care se adreseaza cititorilor revistei si consta in redactarea unui material referitor la o experienta din lumea pasiunii noastre comune... receptia televiziunii prin satelit.

Despre ce se poate vorbi intr-un astfel de material: o instalatie complexa de antena, receptia in conditii la limita (sateliti situati spre 90 de grade est sau spre 45 de grade vest), receptoare mai putin cunoscute la noi in tara, experimente soft pe receptoare Linux sau experimente soft pe televizoare cu DVB-S2, receptoare/mediaplayere cu XBMC, bricolaje electronice utile sistemelor de receptie sau despre orice subiect conex! Materialul considerat castigator va fi redactat intr-o forma apta pentru a fi tiparit si va aparea in paginile revistei. Este dezirabil ca materialul sa nu depaseasca 1000 de cuvinte si este de dorit sa contina fotografii sau exemplificari grafice si sa sublinieze contributiile personale. Oricine poate sa participe! In fiecare dintre pasionatii receptiei exista o experienta care merita sa fie impartasita.

Materialele dumneavoastra pot fi trimise pe e-mail la adresa misup_misup@yahoo.com cu mentiunea "Concurs Info Satelit" sau prin posta la O.P. 1, Gh. 2, C.P. 7, 400820 Cluj-Napoca. Data limita: 10 august 2014.

Premiul este un receptor satelit Optibox Gekko HD!

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 13 Iulie 2014
Număr revistă: