Dreambox DM900 UHD

Mi-am dorit întȃlnirea cu Dreambox DM900 UHD nu numai pentru că este un receptor la modă despre care se vorbeşte intens, ci şi pentru că mai vechile mele simpatii pentru această marcă care reuşeşte asemenea unei păsări Phoenix să revină mereu în actualitate. Dreambox DM900 UHD nu este ceea ce se cheamă o mare lovitură de piaţă... elementul de noutate este estompat de faptul că receptoare ca el se mai găsesc şi la alţii (spre exemplu, VU+), este doar o confirmare a valorii proiectanţilor firmei şi a notei de seriozitate în abordare care i-a caracterizat dintotdeauna.

Carcasa folosită este una de dimensiuni medii (270*187*60 cm), metalică, elegantă, avȃnd un panou frontal pe care se distinge displayul OLED color de 3", display care nu impresionează prin rezoluţie, dar este o binevenită pată de culoare.

Echiparea lui DM900 UHD este în nota specifică categoriei căreia îi aparţine: chipset Broadcom ARM dualcore 12.000 DMips, 2 Gb RAM, 4 Gb Flash EMMC, HDMI in+out, smartcard + CI, SD card, SPDIF, HDD SATA, USB 3.0. Telecomanda este cea cu care ne-a obişnuit firma de mulţi ani... echipată cu două baterii R6 să ne ţină o viaţă.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 05 Martie 2017
Număr revistă: 
Categorie: