Fata în fata cu EVO Enfinity Mini

EVO Enfinity Mini

Pe EVO Enfinity Mini l-am primit sub forma cadoului de Mos Craciun si mi-a oferit ocazia unui test placut, chiar daca nu cu multe elemente de noutate. EVO Enfinity Mini s-a nascut pe o moda a receptoarelor de mici dimensiuni si ca efect al succesului de piata modest, în special în Romȃnia, a receptoarelor COMBO DVB-S2 + DVB-T2/C (în mod evident, publicul autohton prefera solutiile individuale). EVO ENfinity Mini este un receptor DVB-S2 care continua traditia platformei tehnice recente de la EVO si se bazeaza pe acelasi chipset BCM7362 2*751 MHz 2000 DMIPS care s-a dovedit a avea o remarcabila performanta în conditii extrem de accesibile de pret. EVO Enfinity Mini vine sa înlocuiasca EVO Enfinity X1+, a carui fabricatie este abandonata, preferȃndu-se o linie de prezentare mai personala pentru Mini, dar care va avea suport în continuare în termenii garantiei standard.

Carcasa noului receptor este una din plastic, asa cum este moda Amiko la zi, cu dimensiunile de 180x130x35 mm. Utilizeaza un alimentator extern si are totalitatea interfetelor pe panoul spate - eu nu sunt foarte entuziasmat de aceasta solutie, prefer sa am un conector USB si pe panoul frontal. Telecomanda are dimensiuni medii, placuta la tinut în mȃna si comod de manevrat.

Dupa cum se poate usor remarca, moda mini nu atrage dupa ea si o echipare mult mai sumara cu interfete si am putea spune ca, din acest punct de vedere, EVO Enfinity Mini realizeaza o excelenta performanta într-un spatiu atȃt de restrȃns: HDMI, Ethernet, 2xUSB, CA slot, AV jack.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 03 Martie 2016
Număr revistă: 
Categorie: