Fata în fata cu VU+Solo 4K

Întâlnirea cu VU+Solo 4K a fost una pe care am asteptat-o vreo doua luni, trebuie sa recunosc ca din curiozitate copilareasca si interes tehnic în egala masura! Trebuie sa încep cu începutul: VU+Solo 4K este un supereceptor! Asta din toate punctele de vedere... configuratie placa de baza, dotare cu periferice, calitate materiale si, evident, pret!

O carcasa de dimensiuni medii, cam înalta dupa moda actuala, însa gândita sa poata gazdui comod un hard-disk cu interfata SATA montat foarte interesant într-un rack care se poate scoate comod când este nevoie sa-l transportam pe alt dispozitiv si, ceea ce este mai special, un afisaj OLED color de dimensiuni decente. Un afisaj numai bun sa gazduiasca, cu skinul potrivit, toate informatiile relevante despre programul curent sau chiar o imagine live.

Sa rememoram configuratia receptorului. Facem asta pentru a întelege natura asteptarilor pe care le putem avea catre un astfel de aparat: Chipset Broadcom BCM7376 ARM dualcore 1.5GHz 12.000 DMIPS; 2 Gb DDR3 RAM; 4 Gb Flash; Doua tunere FBC on board.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 04 Iunie 2016
Număr revistă: 
Categorie: