O solutie ieftina de receptie satelit pentru a înlocui disparitia televiziunii analogice terestre

Montaj multifeed

Mai multi cititori ne-au sunat pentru a ne întreba ce solutii sunt pentru a înlocui disparitia televiziunii digitale terestre. Pentru ca întrebarea viza solutii pentru persoane care receptionau pâna acum doar televiziunea analogica terestra, deci nu aveau abonament la cablu sau DTH, solutiile cautate erau cât mai ieftine si era un plus daca includeau televiziunea publica, cea cu care erau obisnuiti. Din pacate, disparitia televiziunii analogice si extrem de slaba prezenta a televizunii digitale terestre nu are vreun efect asupra celor care au abonament la cablu sau DTH, ci asupra acelor mai saraci dintre români, care se multumeau cu programele TVR plus câte unul sau doua posturi locale/regionale, atât cât se putea vedea.

Pentru acesti oameni ne-am gândit la o solutie. Am încercat sa folosim componente cât mai ieftine, dar care sa ofere garantia unei calitati (am folosit componente oferite de www.digitalsatelit.ro, tel. 0264-583.322). Precizam ca este posibil sa se utilizeze si alte componente, exista mai multe oferte pe piata româneasca.

Si înca o precizare: calculul nu include montajul. O montare de antena este astazi în jur de 125 de lei daca este facuta de o firma profesionista, respectiv o bere daca este facuta de un prieten sau un vecin binevoitor. Oricare dintre Dvs. care are minime cunostinte de montare a unei antene poate realiza un montaj simplu si va rugam ca, daca este cineva care are nevoie, sa nu ezitati sa-l ajutati, pentru ca cei care se multumeau cu televiziunea analogica sunt oameni pentru care fiecare leu conteaza.

Montajul propus are în centrul sau receptia satelitului Eutelsat 16A, de la 16 grade est.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 07 Septembrie 2015
Număr revistă: