Pe masa de teste: Amiko A3 exceleaza prin conectica si conectivitate

Amiko A3 a devenit "prietenul" meu constant in ultimele luni. Am parcurs impreuna etapa de betatesting soft, etapa pasionanta pentru ca-ti permite sa vezi cum se cristalizeaza imaginea finala, descoperi punctele forte, descoperi slabiciuni, oferi sugestii de dezvoltare si participi la nasterea unui receptor cu sperantele si asteptarile puse in orice nou nascut! Amiko A3 m-a cucerit inca de la primul contact, in primul rand pentru ca nu seamana cu niciunul dintre receptoarele cunoscute.

Amiko A3 exceleaza prin conectica si conectivitate, permite conectarea tuturor suportilor externi uzuali (HDD SATA intern, USB 2.0 si micro SD), dar si la nivel soft conectarea cu telefoane si tablete bazate Android sau IOS, permite de asemenea conectarea in LAN atat Wired (Ethernet), cat si WiFi (embedded) si la dispozitive de stocare din retea (tot prin automatisme soft).

Spre deosebirea de logica complexa si evident elitista a lui Ruby si XFinity, Fulan creeaza pentru A3 un model firesc si intuitiv, accesibil oricui, chiar daca are numai experienta unui receptor banal si care poate evolua spre complexitatea functionala si logica a unora dintre aplicatiile Android (XBMC).

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 01 Noiembrie 2014
Număr revistă: 
Categorie: