Recepţia programelor multistream cu Golden Interstar Spark Revolution - lista programelor franceze şi italiene care se pot vedea FTA

Multistream

Pentru că mai mulţi cititori ne-au pus întrebări în legătură cu receptoarele care pot recepţiona pachete transmise în sistem multistream, revenim cu testele făcute cu modelul Spark Revolution de la Golden Interstar.

Acesta este un aparat bazat pe procesorul STi7111, care are o conectică variată, oferind şi ieşirea HDMI, dar şi ieşire Scart (pentru televizoare mai vechi) şi ieşire CVBS (composite video). Este un aparat care funcţionează şi sub sistemul Spark (despre care am scris la vremea lui) şi sub Enigma 2. Instalarea versiunii de Enigma 2 necesară (cea de la ucraineanul Taapat) se face identic cu cea descrisă pe larg în numărul anterior pentru Amiko Alien, aşa că nu mai revenim.

Ceea ce am testat cu Spark Revolution se poate vedea fără probleme utilizȃnd acest receptor şi o antenă de 1 metru care este bine reglată. Atenţie că pentru recepţia semnalelor multistream este nevoie de un semnal mai puternic decȃt pentru recepţia altor semnale DVB-S2 şi deci de o antenă suficient de mare şi corect reglată. Testele au arătat că se pot recepţiona şi cu o antenă de 90 cm, dacă este de calitate şi corect reglată, dar recomandăm alegerea unor antene de minim 1 metru.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 20 August 2017
Număr revistă: