Recepţia semnalelor Multistream

Testele pe care le prezentăm în continuare au fost realizate pe 4 receptoare: Amiko Alien Mini, Amiko Alien 8900, Golden Media Spark Reloaded şi Golden Interstar Spark Revolution. Mulţumiri echipei Digital Satelit din Cluj, echipei Peruvision din Timişoara şi lui @Antenutze.

Receptoarele bazate pe procesorul STi7111 au posibilitatea de a recepţiona transponderele transmise în sistem Multistream. Cel care a făcut posibil acest lucru este un pasionat de excepţie, cunoscut sub numele de Taapat, care a modificat imaginea Open Pli, introducȃnd facilităţile ce permit citirea streamurilor transmise în acest mod Multistream (o variantă economică a standardului DVB-S2). Nu a făcut acest lucru pentru vreun cȃştig, ci, pur şi simplu, pentru că avea un Amiko Alien acasă şi dorea să-i extindă capabilităţile.

Toate receptoarele testate, Amiko Alien Mini şi 8900, respectiv Golden Media Spark Reloaded şi Spark Revolution funcţionează bine cu Open Pli de la Taapat, cu aceeaşi problemă legată de sunet pe canalele franceze care se rezolvă uşor.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 05 Martie 2017
Număr revistă: