Receptie si distributie de semnal TV pentru pensiuni si hoteluri

Rezultate cu WISI Compact OH

Odata cu dezvoltarea turismului, apar tot mai multe pensiuni sau hoteluri în zone relativ greu accesibile. În aceste situatii, pentru a putea receptiona programe TV, nu avem alta varianta decât montarea de antene de satelit. Însa si aceasta solutie are nevoie de configuratii specifice în conditiile în care dorim sa transmitem semnalul la mai multe aparate de receptie sau dorim o diversificare a posturilor în functie de clienti. Un exemplu clasic de diversificare ar putea sa apara în conditiile în care într-o perioada de timp clientii sunt predominant români, iar în alta perioada ar putea fi italieni sau germani. Prin urmare, nu ar ajunge sa avem doar programe românesti, aparând astfel nevoia de diversificare a grilei de programe.

În continuare va voi prezenta o solutie de receptionare si retransmisie a programelor libere de pe mai multi sateliti. Aceasta solutie digitala presupune existenta unor receptoare digitale de cablu, ori a unor televizoare dotate cu tuner digital de cablu, în fiecare locatie în care doriti sa retransmiteti semnalul. Avantajul este posibilitatea transmiterii unui numar relativ mare de programe, la o calitate mai buna a imaginii fata de una analogica.

Solutia oferita în aceasta abordare este una de receptie si distributie a programelor libere de pe trei sateliti: Hot Bird la 13 grade est, Eutelsat la 16 grade est si Astra la 19,2 grade est. Ea are în alcatuirea sa trei etape importante pe care le voi prezenta în cele ce urmeaza.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 24 Decembrie 2015
Număr revistă: 
Categorie: