Sistemul EasyFind pe întelesul tuturor

anumit program? Însa, unele dintre cele mai atractive campinguri tind sa se afle în zone unde receptia de televiziune digitala terestra sau prin cablu este foarte proasta ori lipseste cu desavârsire. Daca este asa, o antena de satelit ar parea sa fie raspunsul evident. Însa si aceasta poate fi o problema în cazul în care nu aveti prea multe cunostinte de reglare pe un anume satelit sau dispuneti de un timp limitat pâna la difuzarea emisiunii pe care nu doriti sa o ratati.

Ati vazut probabil sisteme automate impresionante, montate pe acoperisul unor rulote, în timpul unor spectacole. Cu antene ridicându-se în mod automat dintr-o pozitie orizontala si începând cautarea unui anume satelit, toate la o apasare de buton. Dar cele mai sofisticate echipamente pot costa în jur de 2.500 euro sau chiar mai mult.

O solutie care va permite sa obtineti o receptie rapida la un pret mult mai rezonabil a aparut odata cu introducerea unui nou sistem numit EasyFind. Acest sistem permite semnalizarea luminoasa a prezentei semnalului receptionat cu ajutorul unui LED montat pe un LNB universal EasyFind. Acest LNB poate fi utilizat si în lipsa unui echipament compatibil EasyFind, în speranta achizitionarii ulterioare a receptorului compatibil. În acest caz el va functiona ca un LNB universal.

Am testat diferite configuratii cu diferiti sateliti si a fost evident ca reglarea s-a facut mai rapid si mai usor în comparatie cu un LNB universal obisnuit.

 

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 24 Decembrie 2015
Număr revistă: