SmartLNB - mai mult decȃt o speranţă

Smart LNB

Eutelsat este unul dintre cei mai importanţi operatori de sateliţi la nivel global şi s-a asociat recent cu fabricantul francez de semi-conductori ST Microelectronics pentru a crea un cipset nou, STiD337, care va alimenta terminalul interactiv numit "SmartLNB".

"SmartLNB" este în fond o sursă electronică de semnal care va înlocui LNB-urile tradiţionale de recepţie în banda Ku, integrȃnd unul sau mai multe tunere/demodulatoare satelit direct în interiorul LNB-ului şi, cel mai important, asigurȃnd în acelaşi timp şi o transmisie/recepţie a pachetelor IP.

"SmartLNB" permite o gamă de aplicaţii SmartTv, furnizȃnd o legătură IP bidirecţională compatibilă cu serviciile existente cum ar fi: Domotica, SCADA, Smart Building, Internet pentru diferite obiecte etc., anunţȃndu-se şi ca o soluţie rentabilă.

Cu ajutorul acestui "SmartLNB", telespectatorul poate accesa diverse servicii interactive precum: HbbTv, televiziune cu plată "à la carte", activarea abonamentelor direct pe Tv şi participarea activă în direct la emisiuni de divertisment (vot, comentarii etc.).

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 04 Iunie 2017
Număr revistă: