Soluţie EasyFind pentru camping şi tiruri

EasyFind

Într-o lume în care televiziunea a devenit o parte din viaţa noastră, nu de puţine ori ne trezim în situaţii în care am dori să vizionăm emisiunea preferată la TV, care este pe cale să înceapă, dar ne aflăm fie într-un camping cu rulota, fie într-o parcare în pauză cu camionul, avȃnd la dispoziţie o antenă de satelit offset pentru camping cu care ne chinuim să prindem semnalul.

în sprijinul dumneavoastră vă propunem un kit de camping care vă ajută să recepţionaţi semnalul de pe satelit în cel mai scurt timp posibil. Acest kit conţine o antenă satelit plată EasyFind Traveller (foto mai sus), produsă de Microelectronic şi un receptor Opticum XS65 produs de Globo, cu funcţia EasyFind inclusă.

Antena include un LNB EasyFind cu o singură ieşire, încorporat, ce oferă un cȃştig declarat de producător de 33,7 dB. Această antenă mai include pe partea posterioară şi un display LED cu doi digiţi, împreună cu o bară cu LED. Acestea indică nivelul şi calitatea semnalului recepţionat. în interior antena mai are inclus un buzzer care semnalizează sonor alimentarea antenei de la receptor, detectarea semnalului de la satelitul căutat şi momentul în care semnalul s-a calat pe satelitul dorit. Antena împreună cu accesoriile vine într-o "geantă" de plastic rigid, accesoriile fiind gȃndite să ofere o instalare simplă, "tool-less" (fără scule). Printre accesorii mai găsim ventuza pentru prindere, braţul de susţinere al antenei care se poate monta şi pe o masă sau o busolă care ne ajută să găsim uşor sudul cȃnd reglăm antena.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 20 August 2017
Număr revistă: