Sumatoare de semnal şi splitere active pentru CATV de la Global Invacom

În acest număr al revistei vom face o scurtă prezentare a spliterelor active/pasive şi a sumatoarelor de semnal active destinate cu precădere reţelelor CATV. Echipamentele ce vor fi prezentate sunt destinate semnalelor IF/UHF. Global Invacom oferă o gamă largă de splitere şi sumatoare de semnal pentru aplicaţii pasive şi active. Avantajul major al folosirii unor sumatoare/splitere active este dat de faptul că o sumare/distribuţie de semnale se poate extinde pȃnă în jur de 100 intrări/ieşiri.

Sunt echipate standard cu două surse de alimentare redundante pentru a asigura alimentare din două surse diferite de energie. Conectorii de intrare/ieşire sunt disponibili la cerere în următoarele variante: N, SMA, F, BNC, TNC. Referitor la disponibilitatea tensiunii DC (maxim 48V) la porturi avem următoarele opţiuni: blocarea tensiunii DC pe toate porturile, prezenţa tensiunii DC pe un singur port, prezenţa tensiunii DC pe toate porturile.

În acest articol ne vom rezuma la prezentarea spliterelor şi sumatoarelor active cu 8 căi (cele cu 4 căi se comportă similar), cu menţiunea că numărul acestora se poate extinde la cerere la producător, la numărul de ieşiri/intrări necesare clientului. Spliterele şi sumatoarele active se caracterizează prin pierderi foarte mici la distribuţia sau însumarea semnalelor.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 03 Iunie 2017
Număr revistă: 
Categorie: