Un receptor pentru DX-eri: Openbox SX6 HD

OPENBOX SX6 HD

OPENBOX SX6 HD se recomanda prin faptul ca este un receptor stabil, care ofera posibilitatea de receptie a SR-urilor mici, recomandat pentru receptiile la limita si care stie citi semnale transmise în format multistream (în anumite conditii, desigur), totul la un pret în jur de 115 euro (se poate achizitiona pe Internet).

Este un aparat de dimensiuni medii 260, 210 x 55 mm, cu o carcasa obisnuita, cu un afisaj simplu si suficient si cu o conectica mai mult decât suficienta: HDMI (1080p), SCART, iesiri RCA video&audio (composite video), S/PDIF, 4xUSB (desigur, are functii de PVR), doua card readere, 2 sloturi CI, port RS232, conexiune Ethernet, buton de pornit/oprit. Este bazat pe un chipset STi la 300 MHz si are 512 MB RAM si flash de 256 MB. Stie lucra fara probleme cu protocoalele DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 si USALS.

Spre deosebire de placile de calculator TBS, acest aparat nu are programele utilitare adecvate care sa-i exploateze posibilitatile si are anumite limitari/bug-uri, dar dovedeste ca se pot construi aparate relativ ieftine cu performante semnificative în tratarea semnalelor care sunt dificil de receptionat.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 07 Septembrie 2015
Număr revistă: 
Categorie: