WISI OM 10 0646 - Sistem de distributie a programelor TV digitale în hoteluri si pensiuni

În numarul anterior al revistei au fost prezentate specificatiile tehnice ale headend-ului WISI OM10 0646. În acest articol ne propunem sa va familiarizam cu interfata de programare a acestui headend fara a mai insista pe specificatiile tehnice care au fost deja prezentate. Totusi, pentru cei ce nu au avut ocazia sa citeasca articolul din numarul anterior, vom face si o prezentare sumara a specificatiilor tehnice si a modului de lucru al acestui headend.

- Transmodularea a maxim 6 transpondere DVB-S sau DVB-S2 prin intermediul celor 4 tunere fizice si conversia la iesire în maxim 6 frecvente în standardul DVB-T cu posibilitatea filtrarii programelor nedorite. Datorita folosirii standardului DVB-T la iesire se pot folosi pentru receptie televizoare mai vechi echipate doar cu tuner DVB-T.

- Introducerea frecventelor de receptie în meniul de intrare se va face utilizând frecventele intermediare rezultate din diferenta între frecventa de transmisie si frecventa oscilatorului local al LNB-ului.

 - Principala modalitate de programare este prin intermediul unui calculator ce se va conecta la portul Ethernet. Se va accesa interfata web a headendului prin introducerea adresei IP alocate.

Mai multe detalii gasesti in revista tiparita. Comanda ACUM la telefon 0720.585.212 sau trimite FORMULARUL.

Publicat pe: 04 Iunie 2016
Număr revistă: 
Categorie: