Nr. 3/2014

Dată apariție: 
Marţi, 1 Iulie, 2014

Din acest număr:

  • Televizoare cu DVB-S2
  • Comutatoare DiSEqC în test
  • Actualitatea românească: Modificări la 16 grade est; Programe noi şi programe viitoare; Bătălia transmisiunilor sportive; Programe HD la Digi; Televiziunea digitală terestră ar putea deveni realitate în 2015
  • Sezon de Formula 1 transmis FTA
  • Concurs Info Satelit: Povesteşte-ne cea mai interesantă experienţă în domeniul recepţiei prin satelit şi poţi câştiga un receptor Optibox Gekko HD!
  • Cronica evenimentelor de pe transpondere: Pachet afgan pe ChinaSat 12, 87,5 grade est; Noi pachete ruseşti la 75 grade est şi la 11 grade vest; Iranienii revin pe Intelsat 902, 62 grade est; Teste pe Amos 4, la 65 grade est; Turksat 4A “se odihneşte” la 50 grade est; LNB cu inele scalare pentru Arabsat 5A, 30,5 grade est; Astra 1N ne-a scăpat de Astra 2C
  • Patru noi sateliţi Arabsat
  • Sateliţi noi pe cerul Europei: Astra 5B, Afghansat 1, Eutelsat 3B, Express AM4R, Astra 2G, Express AM6, Yamal 401

Povesteste-ne cea mai interesanta experienta in domeniul receptiei prin satelit si poti castiga un receptor Optibox Gekko HD!

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (care transmite in prezent programele TVR) a castigat trei dintre cele cinci licente de televiziune digitala terestra puse in joc.

A inceput un nou sezon de Formula 1. Din pacate, singura solutie pe care ne putem baza tot sezonul ramane programul german RTL, un clasic al Formulei 1 de multi ani.

Noutati in programele romanesti transmise prin satelit.

Cu dispozitivul Inverto - modelul IDLB 400C AirScreen Server se pot receptiona programe transmise in formatul de cablu TV digital DVB-C pe un numar de maxim 4 dispozitive ce pot receptiona semnalul convertit in format IP (smartphone, tableta, PC, smartTV, console de jocuri etc.).

Conexiunile de date sunt din ce in ce mai prezente si activitatile cotidiene aproape ca nu se mai pot concepe fara acces la Internet.

Asa cu era si firesc, tunerul satelit DVB-S2 si-a facut loc ca echipare standard a unui televizor Full-HD. 

Un comutator DiSEqC este un sistem de switchuri interne care pot fi comandate de catre unul sau mai multe receptoare satelit in scopul ca acestea sa poata prelua semnal din diferite surse independente, eventual simultan. 

Noul Amiko A3 este construit pe o platforma ARM A9 un dual core de 1,5G Hz cu 1 Gb RAM si 8 Gb Flash.

 LX3 aduce in plus pentru cei pasionati posibilitatea transcodarii interne, independenta de alte echipamente.

Pagini

Subscribe to RSS - Nr. 3/2014